Workshop Mannelijk Zelfvertrouwen en Charisma

Speeddaten Leiden organiseert workshops speciaal voor mannen. Wil jij met zelfvertrouwen kunnen praten met anderen? Heb je ook genoeg van die vervelende aanspreekangst? Sta jij met je mond vol tanden wanneer je in gesprek bent met een vrouw?

Meld je dan aan voor de workshop Mannelijk Zelfvertrouwen en Charisma. In deze workshop leer je technieken uit de neurowetenschap om op onbewust niveau snel en prettig contact te kunnen maken met anderen, waardoor je aardiger en meer charismatisch overkomt. Je leert in deze workshop hoe je met meer zelfvertrouwen spreekt. En hoe je dit dagelijks oefent voor meer zelfvertrouwen en charisma.

 

Wie ben ik?

De workshops worden verzorgt door Hicham Mgharbi, trainer en begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij staat bekend om zijn authentieke combinatie van enthousiasme, inhoud en humor.

Hij geeft training in gedragsverandering zodat jouw beste versie naar voren komt. Hij maakt gebruik van Neuro Linguïstisch Programmering (NLP), Transactioneel Analyse (TA), beïnvloedingstechnieken uit de neurowetenschap, de universele methodes van aantrekkingskracht en nog veel meer.

Zijn trainingen en persoonlijke maatwerk oplossingen zijn erop gemaakt om meer zelfvertrouwen, charisma, kennis en kracht te krijgen in je dagelijks leven. Waarbij je de technieken en tips in iedere rol van je leven kunt gebruiken. Van (toekomstige) partner tot aan collega.

 

Wat ga je leren?

Technieken van de neurowetenschap om op onbewust niveau contact te kunnen maken met anderen. Oefeningen die je overal kunt doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. De universele eigenschappen die iedere man aantrekkelijk maakt.

 

Hoe verloopt de workshop?

In de workshop combineren we theorie met de praktijk. Na een presentatie ga je in groepjes oefeningen doen om de stof nog beter te beheersen. Je gaat de deur uit met nieuwe technieken, oefenen en tips die je dezelfde dag nog kan gebruiken.

 

Eerstvolgende workshop

 

Mannelijk Zelfvertrouwen en Charisma

Datum: 30 april van 11:00 tot 13:00
Locatie: Kantoorgebouw Leidsche Schouw II gelegen aan de Haagse Schouwweg 8 2332 KG Leiden
Investering: 30 euro