Als je gaat speeddaten is het logisch dat je singles wilt ontmoeten waarmee er een hoge ‘klik-kans’ is. Dus dat je nieuwe mensen ontmoet die niet te oud of te jong zijn en die qua opleidingsniveau ook enigszins matchen. Wat je dus eigenlijk graag vooraf wilt is je speeddate voorkeuren aangeven. Hier bieden we beperkt mogelijkheden voor.

Tot welke leeftijd ben je waar welkom?

Het gaat er hierbij om dat je nog in een fase zit waarin je het ziet zitten een serieuze (nieuwe) relatie op te bouwen met iemand in ongeveer dezelfde levensfase, waarbij de leeftijden bij voorkeur enigzins bij elkaar liggen. Dit is echter geen harde eis. Een beetje zelfkennis is hierbij natuurlijk wel van belang. Als je bijvoorbeeld al een huwelijk achter de rug hebt en al 1 of 2 kinderen hebt vinden wij dit niet passen bij bijvoorbeeld een studentendoelgroep. Ook als je 50+ bent denken wij niet dat je moet willen speeddaten in de groep 20 en 30ers, dit zullen we dan ook weigeren.

Maar stel dat je 39 jaar bent, in goede vorm en jong van geest, dan ben je welkom in de groep 20 en 30ers of 30 en 40ers, dit is aan jou. Speeddaten Leiden behoudt overigens wel altijd het recht om inschrijvingen te weigeren of mensen over te plaatsen naar een andere groep indien wij dat nodig achten. Dit kunnen we doen om een zo goed mogelijke mix & match te krijgen tussen de singles!

Speeddate voorkeuren aangeven

Mochten hier uitschieters bij zitten qua leeftijd dan benaderen we die persoon persoonlijk om te beoordelen of deze levensfase voor hen de juiste is.

Opleidingsniveau

Bij je inschrijving kan je in het commentaarveld invullen of je voorkeur hebt voor een bepaald opleidingsniveau. 

Hoewel wij speeddate aanmeldingen niet indelen op opleidingsniveau, zullen we bij veel aanmeldingen hier wel rekening mee proberen te houden.