Voorwaarden

Voorwaarden bij annulering

Tot nader bericht zijn onderstaande voorwaarden vooralsnog niet van toepassing omdat bij de eerstvolgende speeddate ter plekke wordt afgerekend met bezoekers. Kun je niet komen? Laat het s.v.p. ca. 10 dagen tevoren weten. 

Annuleren is altijd vervelend, voor jezelf maar ook voor ons en de geplande avond. Wat we in ieder geval willen voorkomen is dat mensen vlak voor de speeddate avond annuleren, ten koste van de singles die wel komen. Daarom hanteren we de volgende voorwaarden bij annulering:

  • Als je ons minimaal 10 dagen van te voren laat weten dat je verhinderd bent, storten we je inschrijfgeld desgewenst volledig terug. Je mag het ook laten staan voor een volgende speeddate.
  • Als je tussen de 3 en 10 dagen voor de speeddate annuleert kunnen we je inschrijfgeld niet meer restitueren. Wel hou je van ons een speeddate event tegoed op een latere datum.
  • Bij annulering tot 3 dagen voor de speeddate kunnen we niet meer je inschrijfgeld restitueren en vervalt ook het recht op latere deelname. De kosten zijn dan helaas al gemaakt.

Met deze voorwaarden kunnen we onze belofte waarmaken dat je veel singles op een avond ontmoet.

Voorwaarden bij omboeking

Tot 3 dagen voor het evenement mag je kosteloos omboeken naar een latere speeddate. Daarna ben je helaas te laat en zijn de kosten al gemaakt. Je ontvangt dan geen restitutie en kunt het event ook niet later inhalen.

Voorwaarden betreft dates en voorkeuren

Zoals uitgelegd onder het kopje Speeddate voorkeuren aangeven proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en de groepen daarop dusdanig in te delen. Wij kijken vooral naar de levensfase waarin iemand zit en het opleidingsniveau en proberen dit te matchen met andere deelnemers. Wij kunnen echter niet garanderen dat u 20 matchende dates krijgt die allemaal aansluiten bij uw leeftijds- en opleidingsvoorkeuren. Zoveel mensen, zoveel wensen en daarnaast zijn we afhankelijk van het aantal inschrijvingen. U krijgt echter wel de garantie dat we ons uiterste best doen om zo goed mogelijk te matchen.

Overige voorwaarden

Speeddaten Leiden behoudt altijd het recht om inschrijvingen te weigeren of mensen over te plaatsen naar een andere groep indien wij dat nodig achten. Dit kunnen we doen om een zo goed mogelijke mix & match te krijgen tussen de singles!