Speeddaten studenten Leiden

speeddaten studenten leiden

Speeddaten studenten Leiden

Ben jij student of afgestudeerde in Leiden of directe omgeving en wil jij ook eens een keer speeddaten? Lees dan verder, want wij hebben een uitstekende aanbieding voor je!

Speeddaten, je hebt er vast weleens van gehoord. Met een hele bende singles in dezelfde ruimte elkaar het hemd van het lijf vragen. Het speeddaten zelf is heel simpel, je gaat tegenover een single zitten en je hebt 3 tot 5 minuten om elkaar te leren kennen. Is er een klik? Dan kun je ‘ja’ invullen op het matchformulier. Heeft de andere single hetzelfde goede gevoel bij jou? Dan kan die ook ‘ja’ zetten op het formulier en is er een match! De volgende dag krijg je van ons het overzicht van het aantal ‘ja’s’ dat je hebt gekregen en of er matches zijn of niet.

Na iedere 3 tot 5 minuten draai je door naar de volgende single, net zolang totdat je iedereen in de zaal gehad hebt. Wij mikken altijd op 20 studenten en 20 studentes, maar het minimum aantal is 12 – 12. Zodoende zit er altijd voor iedereen wel wat leuks tussen! Lees voordat je gaat speeddaten ook altijd even onze veelgestelde vragen en speeddate tips door.

Opleiding en leeftijd?

Alle Leidse HBO en WO studenten vanaf 18 jaar zijn welkom, evenals afgestudeerden niet ouder dan 30 jaar.

Wanneer is de volgende Speeddate voor Studenten?

Check rechtsboven in de zijbalk wanneer de eerstvolgende speeddate is of kijk op de evenementenpagina voor studenten.

Wegens te lage animo organiseren we vooralsnog geen speeddates voor studenten…

Wil je toch een speeddate proberen, doe dan mee aan de speeddates voor 20 en 30ers. De meeste deelnemers zijn hoger opgeleid en er doen vaak relatief veel jonge mensen mee.