Speeddaten Rijnsburg

speeddaten rijnsburg

Speeddaten Rijnsburg

Speeddaten Rijnsburg? Op zoek naar een leuke single in jouw regio? Dat kan niet altijd meevallen in een kleine gemeente. Verruim je horizon en kom gezellig speeddaten in Leiden! Op de fiets ben je al binnen een half uur in Leiden, met de auto nog sneller!

Speeddaten Leiden organiseert haar speeddate events niet alleen voor inwoners van Leiden, maar ook voor geinteresseerden uit omliggende gemeenten zoals Rijnsburg, Warmond, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten etc. Op deze manier krijgen we altijd voldoende inschrijvingen en ben jij verzekerd van leuke singles uit jouw regio! Wist je trouwens dat er in Leiden 3000 meer vrouwen rondlopen dan mannen? Maar wij zorgen altijd voor een goede man-vrouw balans. Per speeddate event garanderen we minimaal 12 singles, maar we streven naar 20 mannen en 20 vrouwen.

Waarom zou je speeddaten?

Met speeddaten ontmoet je op een snelle en makkelijk manier leuke singles uit jouw regio!

Daarnaast geldt voor speeddaten: “What you see is what you get”. Je weet vaak al binnen een paar tellen of je iemand leuk vindt of niet. Erg fijn, want hiermee bespaar je jezelf een hoop investeringen in tijd en geld vergeleken met online datingsites. En zeg nou zelf, is het niet veel prettiger om meteen iemand in de ogen te kunnen kijken dan te staren naar een schermpje?

Speeddaten is ook gewoon heel leuk. Je ontmoet allemaal nieuwe singles en iedereen heeft weer zijn of haar eigen verhaal. Ongeacht of het klikt kan het dus interessant zijn! Het is niet ongewoon dat er zelfs vriendschappen uit voortkomen. Hoe leuk een event wordt hangt natuurlijk ook mede af van je eigen instelling en verwachtingen. Lees sowieso onze speeddate tips eens door.

Meer informatie of boeken?

Er is nog heel veel meer te vertellen over speeddaten in Leiden, alles wat je maar wilt weten vindt je op Speeddaten Leiden of Boek direct