Speeddaten Leiderdorp

Speeddaten Leiderdorp

Speeddaten Leiderdorp

Speeddaten Leiderdorp? Woon je in Leiderdorp of daar vlak in de buurt? Dan kan je prima komen speeddaten bij ons! Speeddaten Leiden richt zich niet alleen op singles uit Leiden, maar ook uit Leiderdorp en omliggende gemeenten. Vanuit Leiderdorp kan je al in 15 minuten in het centrum zijn over een afstand van hemelsbreed slechts 3km.

Leiden is een fantastische en historische stad vol met leuke en gezellige plekken om te speeddaten. Wij hebben uiteraard al veel leuke plekken bezocht en kunnen garanderen dat onze speeddate events op de meest sfeervolle plekken in de stad gehouden worden.

Wist je trouwens dat er in Leiden 3000 meer vrouwen wonen dat mannen? Als vrouw hoef je je overigens geen zorgen te maken, wij zorgen altijd voor een goede man-vrouw balans.

Waarom Speeddaten?

Speeddaten is leuk, gezellig en spannend! En sinds lange tijd nu ook weer in de buurt van Leiderdorp. Met speeddaten ontmoet je makkelijk en snel singles uit jouw regio. Een leuke avond is gegarandeerd, maar misschien zit er zelfs nog meer in het vat! Je kan alleen komen, of samen met wat vrienden of vriendinnen een gezellige avond hebben. Na het speeddaten is er altijd nog genoeg gelegenheid voor naborrelen, je kan het zo gek maken als je zelf wilt!

Uiteraard verzorgen wij alles tot in de puntjes. Zo zorgen we voor een gezellige sfeer, met een vleugje romantische ambiance. We ontvangen je met een welkomstdrankje, stellen je op je gemak en geven een korte instructie over het speeddaten. Je krijgt van ons een matchformulier en kort daarop kan het speeddaten beginnen!

Hoeveel dates krijg ik per speeddate event?

Reken op minimaal 12 dates per speeddate event. Overigens streven we altijd naar 20 mannen en 20 vrouwen. Zo ontmoet je genoeg leuke singles zodat je altijd wat te kiezen hebt 🙂

Speeddaten Leiderdorp en Speeddaten Leiden gaan hand in hand om jouw een onvergetelijke avond te bieden!

Meer informatie of boeken?

Er is nog heel veel meer te vertellen over speeddaten in Leiden, alles wat je maar wilt weten vindt je op Speeddaten Leiden of Boek direct