Speeddaten Alphen a/d Rijn

Speeddaten Alphen a/d Rijn

Speeddaten Alphen a/d Rijn? Kom speeddaten in Leiden! Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Leiden.

Speeddaten Leiden richt zich op singles uit Leiden en omliggende gemeenten zoals Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Rijsnburg etc. Daardoor zijn er altijd genoeg aanmeldingen en ben jij verzekerd van een ontmoeting met singles uit jouw regio!

Zoals je wellicht weet is Leiden een gezellige en historische stad met genoeg sfeervolle gelegenheden. Wij hebben uiteraard al een paar leuke speeddate plekken gevonden en kunnen niet wachten jou een leuke avond te bezorgen. Wist je trouwens dat Leiden 3000 meer vrouwen telt dan mannen? Maar vrouwen niet getreurd, wij zorgen bij elk speeddate event voor een goede man/ vrouw verhouding. Per event kun je rekenen op minimaal 12 speeddates, we streven overigens naar 20 mannen en 20 vrouwen. Zo is de kans groot dat er ook voor jou een leuke single tussen zit!

Waarom speeddaten?

Waarom zou je gaan speeddaten? Speeddaten is snel, makkelijk en je weet binnen een paar tellen of je iemand leuk vindt of niet! Dit in tegenstelling tot online daten. Dit kost vaak behoorlijk wat inschrijfgeld en je moet veel (tik)tijd investeren om elkaar te leren kennen. Daarnaast is het maar de vraag of je elkaar ook echt leuk vindt als je elkaar ontmoet.

Bij speeddaten heb je die nadelen niet. Je zit tegenover elkaar en hoort elkaars stem, ziet elkaars mimiek en je krijgt er direct een gevoel bij. Daarnaast ontmoet je allemaal nieuwe leuke singles, wat altijd interessant is. Ook bestaat de kans dat je er een vriendschap aan overhoudt!

Speeddaten zelf is simpel, je komt binnen, krijgt van ons een welkomstdrankje en een matchformulier, wat korte instructies en je kunt beginnen!

Meer informatie of boeken?

Er is nog heel veel meer te vertellen over speeddaten in Leiden, alles wat je maar wilt weten vind je op Speeddaten Leiden of Boek direct