Vriendschap gezocht

vriendschap gezocht

In onze drukke maatschappij is het soms moeilijk om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Iedereen blijft onbewust in zijn of haar eigen ‘bubbel’ en de sleur van alledag slokt het grootste deel van je aandacht op. Ineens valt je op dat je vaker alleen bent en dat je vrienden en vriendinnen van vroeger nauwelijks meer ziet.

Ook voor mensen die in een nieuwe stad of omgeving zijn komen wonen moeten hun netwerk weer opnieuw opbouwen. Niet iedereen heeft tijd of zin in een sport- of andere vereniging.

Er is behoefte aan connectie, gewoon eens iets anders dan weer in je eentje voor de buis. Misschien een keer samen een kopje koffie drinken, of met een paar geinteresseerden een spelletje spelen. Gewoon, vriendschap gezocht in Leiden en regio dus…

Je bent niet eenzaam, je bent gewoon alleen. En daar valt nu op een laagdrempelige manier wat aan te doen! Hoe leuk en makkelijk kan het dan zijn om gewoon eens mee te doen aan een speeddate voor vrienschappen met geinteresseerden uit jouw regio? Niet de druk van speeddaten voor singles, nee het doel is heel anders, kijken of er raakvlakken zijn voor een vriendschap.

Bekijk en reserveer je plek voor dit unieke Vriendschap Event voor Leiden en regio!

(Meld je gewoon aan! Als we genoeg aanmeldingen hebben proberen we de datum te vervroegen, hierover krijg je dan automatisch bericht)

Kenmerken van dit vriendschap event:

  • Je bent 40 jaar of ouder
  • Je bent geinteresseerd in nieuwe vriendschappen, niet perse op zoek naar een relatie

(497x gelezen)