Speeddaten studenten Leiden

speeddaten studenten leiden

 

Speeddaten studenten Leiden

Ben jij student of afgestudeerde in Leiden of directe omgeving en wil jij ook eens een keer speeddaten? Lees dan verder, want wij hebben een uitstekende aanbieding voor je!

Speeddaten, je hebt er vast weleens van gehoord. Met een hele bende singles in dezelfde ruimte elkaar het hemd van het lijf vragen. Het speeddaten zelf is heel simpel, je gaat tegenover een single zitten en je hebt 3 tot 5 minuten om elkaar te leren kennen. Is er een klik? Dan kun je ‘ja’ invullen op het matchformulier. Heeft de andere single hetzelfde goede gevoel bij jou? Dan kan die ook ‘ja’ zetten op het formulier en is er een match! De volgende dag krijg je van ons het overzicht van het aantal ‘ja’s’ dat je hebt gekregen en of er matches zijn of niet.

Na iedere 3 tot 5 minuten draai je door naar de volgende single, net zolang totdat je iedereen in de zaal gehad hebt. Wij mikken altijd op 20 studenten en 20 studentes, maar het minimum aantal is 12 – 12. Zodoende zit er altijd voor iedereen wel wat leuks tussen! Lees voordat je gaat speeddaten ook altijd even onze veelgestelde vragen en speeddate tips door.

Opleiding en leeftijd?

Alle Leidse HBO en WO studenten vanaf 18 jaar zijn welkom, evenals afgestudeerden niet ouder dan 27 jaar.

Onze Speeddaten studenten Leiden AANBIEDING, prijs en locatie

Wij hebben de perfecte partner en locatie gevonden voor onze speeddate voor studenten in Leiden. De locatie van onze Speeddate is de Eeuwige student. Dit is een sfeervolle bar/ dancing met zeer vriendelijke drankprijzen voor studenten. Voor slechts 1,50 heb jij al een biertje of wijntje! Daarnaast kan jij voor een echt studententarief bij ons komen Speeddaten. Voor slechts 12,95 euro ben jij van de partij, mag je gratis een vriend of vriendin meenemen en krijg je ook nog eens van ons het eerste welkomstdrankje gratis!

Na de Speeddate gaat de avond meteen over in een leuke danskroeg en is er volop gelegenheid om te dansen en swingen (met jouw leuke date(s)?). Als je niet zo van dansen houdt is er ook volop gelegenheid nog een drankje te nuttigen aan de bar of tafeltje met de singles die jij leuk vindt. Hoe dan ook gaan wij zorgen voor een memorabele avond!

Wanneer is de volgende Speeddate voor Studenten?

Check rechtsboven in de zijbalk wanneer de eerstvolgende speeddate is.

Direct boeken

Wacht niet langer want vol=vol! Boek direct jouw speeddate!

 

 

 

 

(1.258x gelezen)