Succesverhalen en Reviews

Via deze weg laat ik je graag weten dat ik bijna een jaar geleden (2019) bij een speeddatesessie Frank heb ontmoet en dat we sinds augustus een relatie hebben. Inmiddels zijn we al een paar keer weggeweest, eerst naar België, in de herfst naar Barcelona, toen Praag, Rome en zelfs Thailand (op valreep voor corona). We hebben het erg leuk samen en willen je graag bedanken dat je ons via de speeddate bij elkaar hebt gebracht!

Frank en Nina

Heb je een van onze speeddates bezocht? Dan horen we graag wat je ervan vond. Laat je review hieronder achter!

(624x gelezen)
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Speeddaten Leiden
Average rating:  
 13 reviews
byAnoniem onSpeeddaten Leiden
16-12-2019

Leuk georganiseerd, aardig wat leuke dames gesproken en meerdere matches! Aanrader voor singles in de omgeving Leiden!

byAnnoniem onSpeeddaten Leiden
17-09-2019

Ik heb een erg gezellige avond gehad. De gesprekken vooraf, tijdens en na het daten waren leuk. Sfeer was prima. Aantal dames en heren (12 om 14) was prima.

bymounis onSpeeddaten Leiden
17-09-2019

Was gezellig wíe weet de volgende keer beter

byAnoniem onSpeeddaten Leiden

Ik heb een leuke avond gehad. De organisatie was goed geregeld en van te voren werd goed uitgelegd wat de bedoeling was. De sfeer was goed en het was druk bezocht waardoor er veel variatie van personen was. Het enige minpuntje was dat de akoestiek in het café niet overal goed was, hierdoor was het op sommige plekken lastig om elkaar te verstaan. Al met al is een speeddateavond een aanrader voor als je leuke nieuwe mensen wil ontmoeten.

bySpeeddaten onSpeeddaten Leiden

Met 20 dames en 20 heren was het speeddaten op maandag 13 mei een drukbezochte en gezellige avond. De sfeer was goed en de organisatie idem dito. Een minpuntje is dat het op een paar plekken moeilijk(er) is om elkaar goed te verstaan vanwege het gegalm. Daar staan natuurlijk een hoop leuke gesprekken tegenover, al kan ik me voorstellen dat als je vast op een ongelukkige plaats zit, dat dat minder prettig is.

byAnoniem onSpeeddaten Leiden
16/05/2019

Ik heb een erg leuke avond gehad! Er waren veel mensen, maar dat vond ik juist positief. De locatie vond ik wat minder, het was erg rumoerig en daardoor kon ik mezelf niet altijd goed verstaanbaar maken en de wijn was niet te drinken.

byAnoniem onSpeeddaten Leiden
15 mei 2019

Het was een hele gezellige avond. Het aantal dates (20) was wat veel voor het mooie; het ging vrij snel en aantekeningen maken is dan een must. Er was weinig tijd over voor na kletsen. Evengoed een positieve eerste ervaring met speeddaten waarin ik veel aardige mensen heb ontmoet. Patrick en Benno zijn prettige organisatoren, en op de goed gekozen locatie voel je je snel op je gemak. Ook als je geen klik hebt heb je een gezellig avond, dus een aanrader om een keer aan deel te nemen.

byAnoniem onSpeeddaten Leiden
14 mei

Leuke gesprekken gehad, er was duidelijk uitgelegd wat je kon verwachten die avond.
Het is zeker aanrader

byAnoniem onSpeeddaten Leiden
14-05-19

Een hele leuke gezellige avond gehad!
Goed georganiseerd door Patrick (en Benno).
Veel verschillende mensen leren kennen en zeker een aanrader voor mensen. Ook als je geen klik hebt, is het toch een leuk evenement om een keer aan mee te doen.

byIemand onSpeeddaten Leiden

Leiden was een gezellige stad en het cafe was leuk gekozen. Ik was aanwezig op een avond die erg druk was (20 gesprekken). Dat vond ik zelf wat te veel; Vveel mensen waren op het einde moe en het werd erg laat voor een maandag avond.
Ik had ook graag meer tijd achteraf gehad om nog na te kletsen met mensen dat was er nu bijna niet, omdat het cafe meteen nade dates ging sluiten.

Verder was er een goede sfeer, de mensen waren erg aardig, alles werd goed uitgelegd en ik heb een leuke avond gehad.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»