Aanmelden voor een workshop of programma

 

Workshop Speeddaten

Wanneer je gaat speeddaten komt er veel op je af. Je gaat allemaal nieuwe mensen ontmoeten en natuurlijk is dit spannend. Misschien ben je onzeker en weet je simpelweg niet hoe je de meeste kans op succes maakt? Hoe begin je een gesprek? Hoe hou je het gesprek leuk en interessant? Hoe zorg jij ervoor dat de ander de beste versie van jezelf te zien krijgt?

Besef dat niks vanzelf komt in het leven! Als je iets *echt* wilt zal je er ook moeite voor moeten doen en moeten investeren. Als je succesvol wilt speeddaten, dan moet je weten wat te doen. Er zijn basisregels en goede strategieen en daar is deze workshop ideaal voor!

Wij bereiden je tip-top voor op je speeddate. Dit kan je verwachten:

 • Theorie over daten, wat maakt of breekt een succesvolle eerste kennismaking
 • Oefenen met een datingcoach of met andere deelnemers onder begeleiding
 • Video opnames van je oefensessies, evaluatie hiervan en direct toepassen van de verbeteringen
 • Stap voor stap… We pakken eerst de belangrijkste zaken aan, fine tuning komt later mits er tijd voor is, of eventueel in een volgende workshop
 • Veilige en prettige omgeving om te oefenen
 • Duur: ongeveer 2 uur

Investering Workshop: 20 euro p.p.

Uiteindelijk zal je niet meer met je mond vol tanden staan bij je eerstvolgende date(s), je kan de beste versie van jezelf laten zien door je goed te presenteren zowel uiterlijk als innerlijk. Let op, dit is geen workshop die jou ’trucjes’ leert om jezelf beter voor te doen dan je bent. Daar heb je uiteindelijk niks aan! Het is belangrijk om in je eigen kracht te staan en je zult merken dat als je dit lukt, het daten een stuk natuurlijker zal gaan.

Eventueel kan bij interesse een Speeddate Programma gevolgd worden om de skills te verfijnen. Dit bespreken we na de Workshop.

 Workshop of programma Zelfvertrouwen

Het leven is niet altijd makkelijk en zeker niet eerlijk te noemen. Sommige mensen hebben ‘van nature’ bepaalde eigenschappen waardoor ze zelfverzekerd zijn en makkelijk contact kunnen maken. Vaak worden deze dames en heren snel leuk gevonden en lukt het ze makkelijk om dates te scoren. Hoor jij hier echter niet bij? Heb jij een laag zelfvertrouwen? Wordt je vaak afgewezen of durf je niet iemand aan te spreken (die je leuk vindt)? Dan kunnen wij je helpen om je zelfvertrouwen te (her)vinden middels een workshop of een compleet programma Zelfvertrouwen.

Een workshop is ideaal om mee te beginnen en inzicht te krijgen over de processen die spelen omtrent zelfvertrouwen en ‘waar jij staat’ op dit gebied. We oefenen praktijksituaties en kunnen aan de hand van deze workshop jou goed adviseren over de beste vervolgstappen.

Kenmerken workshop Zelfvertrouwen

 • De workshop bestaat uit theorie en praktijk in een veilige omgeving, dus we gaan hierbij nog niet ‘naar buiten’ om te oefenen.
 • Duur: ongeveer 2 uur
 • Investering Workshop: 20 euro p.p.

Kenmerken programma Zelfvertrouwen

 • Het programma Zelfvertrouwen kan pas gevolgd worden nadat je de Workshop Zelfvertrouwen hebt gedaan. We willen je eerst graag goed leren kennen en weten ‘waar je staat’
 • Oefenen in de praktijk, dus ook buiten in de echte wereld onder begeleiding van een datingcoach
 • Directe toepassing van de feedback in de praktijk

Meld je aan voor een workshop

Maak je keuze (Programma's kunnen pas gevolgd worden na deelname aan een Workshop):